Kuinka olla oman elämänsä prinsessa?

2017/07/15
Kun vasta viikko sitten on saanut kulkea Tallinnan Vanhankaupungin kapeita kujia tyllihameessa ja pastellinsävyisissä tossuissa, on tämä arkeen totuttelu ollut hirveän hankalaa. Sitä koko ajan odottaa, että palvelusväki hääräisi ympärillä. Vähintään järkytys iskee töiden jälkeen kotiovella, kun kesäkuisia synttäreitä varten ripustettu viiri tuijottaa yhä ulko-ovessa, se reissukassi lojuu yhä siinä eteisessä purkamattomana eivätkä tiskitkään ole maagisesti kadonneen päivän aikana.

Ajattelin, että muillakin saattaisi olla tällaisia käynnistymisvaikeuksia loman jäljiltä. Miten pitää siis kiinni siitä reissun prinsessafiiliksestä?1) Aikuisena eläminen on joskus hankalaa ja tuo odottamattomia haasteita siivoamisen, laskujen maksamisen ja töissä käymisen muodossa. Nappaa itsellesi prinsessahetki arjesta, toimi kuten Marie Antoinette ja hanki itsellesi lajitelma lähileipomon hienoimpia korvapuusteja, jotka nautit luonnollisesti ennen päivällistä. Viva la revolucion!


2) Lahjo miehesi, ystäväsi tai äitisi kuskaamaan sinua ympäri kaupunkia. Istu takapenkillä ikkuna auki äitisi vanhassa häämekossa kumihanskat (ei kellään ole varaa silkkiin) kädessä ja vilkuta armollisesti tuijottaville (luulisi niitä piisaavan) kansalaisille. Valitse ajohetkeksi kaupungin keskusta aamu- tai iltapäiväruuhkan aikaan mahdollisimman autenttisen fiiliksen aikaansaamiseksi.3) Puolison valinnalla on iso vaikutus arjen prinsessavaikutuksen aikaansaamiseksi. Hanki rahalle perso kumppani, jonka voi kesän alussa palkata tiskaamaan koko kesän tiskit viidelläkympillä. Kukaan itseään kunnioittava nykyaikainen prinsessa kun ei enää kannata orjatyötä.


4) Siivoaminen ei vain pue kaikkia, ole siis rohkeasti oma itsesi äläkä anna yhteiskunnan pakottaa sinua johonkin muottiin. Hanki virtuaalilasit, joihin lataat Prinsessa Victorian kodin juuri julkisitettuja kuvia. Virtuaalilasit päässä voit siemailla valkoviiniä kotisi muuntuessa salamannopeasti kuninkaalliseksi. 


5) Päiväunet ovat so last season, tänä kesänä on parasta ottaa mallia Prinsessa Ruususesta. Kun kesän bucket lististä on yhä 76 prosenttia suorittamatta, on parasta vaan vetäytyä kammariin ja kertoa ystäväpiirille nousevansa sängystä tammikuun kahdeksantena, kun päivät kuluvat kerrospukeutumisen ja -riisumisen parissa.


6) Sinunkin kummitätisi on luultavasti hyvä haltijatar, joten jos olette vielä aikuisiällä puheväleissä, voi hän varmasti avittaa sinua vähän, että pääset kesän tärkeimpiin lavatansseihin. Toim. huom. Lasikengät ovat uskomattoman epämukavat ja yllättävän vaarallisetkin vielä, vältä jos mahdollista. Gee, thanks godmom


7) Monella meistä ei ole tilaa pitää omaa ratsua pihalla ja apinoidenkin pitäminen lemmikkinä on luultavasti laitonta ja vähintäänkin arveluttavaa toimintaa. Moni tosielämän prinsessa on kuitenkin löytänyt tähän ratkaisun keppihevosharrastuksen parista. Oman liinaharjan saa helposti youtuben ohjeilla tehtyä vaikka harjanvarresta ja vanhasta urheilusukasta.


8) Hotellin valkoiset ja pehmeät lakanat ovat usein se kirsikka kakun päällä ja viimeistelevät loman prinsessafiiliksen. Tähän on kuitenkin iänaikainen ja helppo niksi myös kotipirkoille. Heivaa uusi jenkkisänkysi häkkivarastoon, osta facebookkirpparilta läjä vanhoja petareita ja pyydä armollista puolisoasi jemmaamaan kuivattuja herneitä patjojen väliin. Aamulla voi sitten arvuutella johtuuko selkäsärky kuivatusta herneestä vai kokkareisesta patjasta.


9) Ja kun muu ei auta, voi aina muuttaa seitsemän sinua ihailevan miehen kanssa metsämökkiin.


Faktahan on se, että elämä prinsessana olisi luultavasti aika tylsää ja mälsää. Vaikka välistä harmittaakin, ettei hovikuvaajani ole kovin innokas tehtävässään, niin helpottavaa on se, että voin tuntea oloni arjessa varsin freesiksi ilman meikkiä, tukka poninhännällä ja päivän asuna päivittäin sama sininen sairaala-asu. Saan oikeasti tehdä sitä, mitä haluan ja sehän arjesta vasta tekeekin juhlaa!

Nyt olemme matkalla Vantaalle rakkaan ystäväni minitupareihin, hän kun päätti ihan ryhtyä oikeaksi aikuiseksi ja osti puolisonsa kanssa omakotitalon, huhhuh. Toivottavasti tämä tarkoittaisi sitä, että pikkutirppiäisiä olisi myös pian tulossa... Seuraa viikonloppuani somessa! Päivittäin tunnelmia voi haistella niin instan (@annithe) kuin snäpinkin (@laameri) puolelta. Blogin uusista tuulista pysyy parhaiten kärryillä taasen facebookin puolella. Mukavaa viikonloppua kaikille ♥

2 kommenttia :

  1. Pikkarit näkyy hameen läpi, hih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihihii, jopas jotakin! Tarkka silmä sulla kyllä ollut

      Poista