Isot muutokset tulevat pienten askelten kautta

2017/02/20
Mulla on tällä hetkellä takana ihan h u i k e a viikonloppu Sanan äärellä, kun sain osallistua maailman ensimmäiseen HOUM Conferenceen Seinäjoella. Tapahtuma oli täynnä oivalluksia, ymmärrystä, inspiraatiota sekä ylistystä. Hihhuli-meininkiä saattaisi joku väittää, mutta jos olikin, niin sitten se oli ihan meikäläisen näköistä hihhulointia.
En ole aikaisemmin käynyt missään tuon tapaisessakaan, luterilainen kun olen ja sen mukaisen kasvatuksen saanut. Tämä oli varmaan syynä siihen, miksi fiilistelin tapahtuman luonnetta ja meininkiä ihan yli äyräiden, kun reissukaverini, inspiroituneina toki hekin, osasivat ottaa ehkä rauhallisemman katsannon tähän tapahtumaan.
Konffan aiheena oli One small step / one giant leap, joka toimii niin uskon elämässä kuin myös motivaationa minkä tahansa elämän osa-alueen kanssa. Suuret muutokset eivät yleensä tapahdu yhdessä yössä, vaan vaativat pitkäjänteistä työtä, jotta yhtenä aamuna voit huomata elämäsi suunnan muuttuneen ja tuon kovan työn kantaneen hedelmää.
Ne pienet askeleet eivät ole helppoja, itse asiassa ne usein ovat niitä vaikeimpia, mutta rohkeudella ja sinnikkyydellä on mahdollista korjata runsain sato. Olen toki myös helposti innostuvaa sorttia, mutta koin elämäni muuttuneen tämän viikonlopun aikana. Ei sillä tavalla radikaalisti, vaan sillä tavalla, että olen valmis ottamaan niitä pieniä askeleita, jotta mahtava loikka olisi jossain vaiheessa mahdollista. Kiitos Seinäjoki ja kiitos HOUM, te olitte loistava isäntä ja saitte vieraanne viihtymään.
Loistavat bileet ja Henki keskuudessamme, I'm amazed.
Keräsin itselleni massiivisen univelan ja heräsin tänä aamuna kipeänä, mutta koko yön näin unta siitä, kuinka me Tommin kanssa meloimme yhdessä yössä Mauritiukselle, joten tunnelma on levollinen ja olisin vaikka heti valmis melontaretkelle Mauritiukselle! Mitä sä haluaisit saavuttaa tällä hetkellä? Minkä eteen olisit valmis ottamaan niitä pieniä askeleita?

Tehkää pieniä, niin voitte unelmoida suuria ✝
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti