Mikä oli matkamessujen tärkeintä antia?

2017/01/25
Heippa! Tuntuu hassulta aloittaa melkein joka postaus pohtimalla, kuinka hyvin ja nopeasti sitä ollaankaan nyt solahdettu taas tähän arkeen ja rytmiin. Mutta nyt en olekaan tehnyt sitä nopeasti tai kivuttomasti. En jaksa keskittyä luennoilla tai harkoissa, nukun päiväunia ja reenit takkuaa. Tosin tätä viikkoa on mennyt varsinaisesti vasta kaksi päivää, joten ehkä ei vielä ole syytä paniikkiin. Kävin Helsingissä ja sain mukaani Kuopioon valtavan kaukokaipuun. 


Olo on tällä hetkellä vähän samanlainen kuin silloin, kun ajatus lääkikseen hakemisesta alkoi muhia mun päässä. On joku asia, jonka eteen oon valmis näkemään todella paljon töitä, en malttais odottaa sen saavuttamista ja haluan kaivaa kaiken kirjoitetun tiedon siitä aiheesta. Tosin tällä kertaa tiedon hakeminen on aika paljon helpompaa kuin hakuaikoina, lääkiksestä kun tuntuu olevan todella vähän mitään netissä, matkailua sen sijaan on netti pullollaan.
Jep, mun uusi päähänpinttymä ja intohimon kohde on reissaaminen. Haluan nähdä kaiken, tutustua uusiin kulttuureihin ja kieliin, haluan viettää viikkoja matkalla, jotta kohdetta voi edes alkaa sisäistämään. Ja ennen kaikkea, mä haluaisin kirjoittaa siitä. Reissatessa mulla on hirveästi ideoita ja inspiraatiota löytyy vähän joka kadunkulmasta. Reissuilla mulla on aina sellainen olo, että voisin kirjoittaa kirjan kaikesta näkemästäni ja kokemastani. 


Mutta aloitetaan nyt kuitenkin näistä blogikirjoituksista. Tämän blogin suunta ja aihealue tulee pikkasen muuttumaan, mun mielestä kuitenkin vaan selkeämpään suuntaan. Nyt on ollut jo pitkään sellainen vaihe, että olen blogin parissa työskennellyt tuolla lifestyle-kentällä kuulumatta sen paremmin mihinkään. Toki opiskelu on kantava voima blogissani ja se tulee aina olemaan pohjalla tässä blogissa. Musta on tärkeää tarjota sitä kokemustietoa lääkiksestä, mitä on ollut ainakin viime vuosina huonosti saatavilla. Se oli itselleni niin tärkeää silloin hakuaikoina saada tietoa ja motivaatiota sitä kautta, että haluan ehdottomasti jakaa tätä hyvää eteenpäin. 

Olenpa viime vuoden aikana kirjoittanut tänne niin syvällistä tarinaa, kuin tukkajuttuja ja atooppisen ihoni kehitysvaiheita. Blogissa on näkynyt kotimaan reissuja, sisustusasioita sekä satunnaisia ulkomaanreissuja, jotka ovat usein olleet jotenkin irtonaisen tuntuisia ja tarina on jäänyt kesken. Peruskuulumiset ja koulun edistyminen tulevat kuulumaan blogiin keskeisesti, kuvaavathan ne mielestäni parhaiten elämääni ja sitä kautta myös tätä koulua. Syvällisiä juttuja tulen luultavasti myös kirjoittelemaan jatkossakin, sillä välillä tulee vaan inspiraatio, joka on pakko päästä kertomaan. 
Yritän nyt kuitenkin tehdä sellaisen suunnanmuutoksen, että blogipostaukset pohjautuisivat selkeämmin joko lääkisopiskeluihin tai reissuihin. Tämä ei luultavasti tule mullistamaan blogia mitenkään älyttömästi, mutta reissuaiheisia postauksia tulee varmasti näkymään huomattavasti enemmän. Ihanaa siis, jos lukijoistani löytyy muita matkusteluun hurahtaneita ja olen iloinen, mikäli saan uusia ihmisiä innostumaan tästä maailman parhaasta harrastuksesta (kunhan ette vie mun autiosaaria tietenkään). 


Keväällä on tiedossa yksi Itävallan reissu kavereiden kanssa ja eräs erittäin odotettu Nepalin matka viidakkosairaalaan serkkuni kanssa. Lisäksi haluaisin hirveästi kevään ja kesän aikana harrastaa pari lyhyempää reissua kotimaahan tai naapurimaihin. Odotan innolla! Mitäs olette mieltä tällaisesta suunnanvaihdoksesta? Toiveita saa aina ehdottaa ja kysymyksiä ja mitä vaan, vastaan tosi mielelläni! :) Tervetuloa lääkis- ja reissublogin pariin ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti