Kaksi vuotta yhteistä seikkailua

2016/11/06

"Tuutko yökylään :)" laitoin Whatsappissa 5.11.2014 kello 00.01 ja siitä hetkestä lähtien oon saanut viettää sun kanssa mun elämän hienoimpia hetkiä. Tietenkään meidän suhde ei alkanut helposti ja kepeästi, vaan meillä oli säätöä, vääntöä ja välirikko. Vaikka oltiin tunnettu vasta kuukausi. Ehkä se ennusti sitä, että nyt ei olla minkään tavallisen äärellä. Ei annettu helpolla periksi, vaan lähdettiin rakentamaan meidän yhteistä elämää. Kaksi itsepäistä ja itsetietoista ihmistä on saanut muutamaan kertaan paukutella päitään toisiaan vasten. 
Me oltiin nähty pari kertaa sillä fiiliksellä, että tässä on jotain todella spesiaalia. Molemmilla oli asioita takanaan ja halusit pitää viikon mietintätauon, viikko ilman mitään yhteyttä. En ollut tottunut sellaiseen, että minulle pistetään kova kovaa vastaan ja oli vaikea hyväksyä tilannetta. Ei oltu kovin hyvin osattu salailla hymyjä ja yhdessä vietettyjä tunteja, joten kesken meidän mietintäviikon ainejärjestömme juorupalstalla spekuloitiin suhteemme mahdollisesti romanttista luonnetta. Noh, siitä jäisi ainakin hemmetin hyvä muisto, jos kaikki menisi puihin tässä vaiheessa. 
4.11. mua jännitti ihan hemmetisti, tiesin jo, mitä tekisin, kun päivä vaihtuisi. Laitan itseni täysillä likoon, muuta en voi. Yritin keksiä paljon tekemistä päivälle, näin kaveria myöhään iltaan asti ja pureskelin kynteni tyngiksi. Olin kirjoittanut Whatsappiin viestin jo valmiiksi odottamaan. 
Kaikki varmasti tietää sen tunteen, kun kutkuttaa kivasti, mutta samalla pelottaa, mitä tuleman pitää. Fiilikset siinä puolenyön korvilla aikalailla tämä. Laitoin viestin menemään ja puolen minuutin päästä ruudulla oli "Mie aattelin, että olisit ollu soittamassa miun summeria! Mite siulla on huomenna kouluu?". Ah, niin käytännöllistä. Kymmenen minuuttia myöhemmin soitit summeria ja suutelit minua siinä oviaukossa. Viideltä aamulla oltiin saatu juteltua, naurettua ja pussailtua viikon edestä ja sain vihdoin käpertyä rauhassa kainaloosi. 
Tätä tarinaa kerroin marraskuussa 2014 kaikille, jotka vain suostuivat kuuntelemaan ja vaivuin vastarakastuneen ihmisen vaaleanpunaiseen maailmaan. Vaikka arki onkin sittemmin muokannut suhdettamme, olen silti käsittämättömän onnellinen ja kiitollinen, että veit multa jalat alta silloin kaksi vuotta sitten. 

Viikonloppu meni tätä ihanaa tapahtumaa juhliessa, siitä ehkä lisää myöhemmin! Muistakaahan käydä ottamassa myös somet haltuun, uusimpana lisäyksenä ex tempore Youtube. Muut linkit yläpaneelista ^ Snäpistä löydyn nimellä laameri ja se päivittyy lähestulkoon päivittäin. 


4 kommenttia :

 1. Ihanaa kaksivuotispäivää ja lisää monia onnellisia vuosia! Minun ja kumppanini seikkailu näköjään alkoi tasan kuukausi teitä ennen; 5.10.2014 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Onpa hauska sattuma, myöhäistä onnea siis teillekin, ihania rakkausjuttuja! <3

   Poista
 2. Onnea teille molemille, ja kiitos kun kirjotit tän tekstin! Tällasia on ihana lukea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi! Olen todella otettu <3

   Poista