Vastaukset kysymyksiinne part 2

2016/10/17
Tässä on nyt vastaukset loppuihin kysymyksiin, tosi kiva oli miettiä näitä! Mähän muutenkin tykkään haaveilla ja suunnitella tulevaisuutta niin nyt sai sitten ihan luvan kanssa. Tässä siis vähän enemmän mun henkilökuvasta, kiitos kysymyksistä vielä! 


Photography Olympus OM-D E-M10 1.8 45mm, portrait, valokuvaus muotokuvaOotko lapsena/teininä harrastanut jotain tiettyä juttua?

7-vuotiaasta asti oon käynyt ratsastamassa ja se onkin sellainen harrastus, jota oon jatkanut ihan aikuisikään asti muutamat teinivuoden poislukien. Ennen se oli tosi sellaista harrastuspohjalta, ei kiinnostanut kisaaminen tai muu, mutta nyt haluaisin oikeasti oppia ymmärtämään ja toimimaan hyvin ja ehkä kisatakin joskus.. Helposti kyllästyvään luonteenpiirteeseeni liittyen harrastin ties mitä tanssia, jalkapalloa, koripalloa ja mikä nyt oli sen hetken hullutus, mutta mikään ei ollut kovin pitkäikäinen.

Kuinka kauan olet harrastanut ratsastusta?
Olen harrastunut ratsastusta 7-vuotiaasta asti eli kutakuinkin 16 vuotta. Pari vuotta oli taukoa teinivuosina.

5 parasta asiaa elämässä?
Oh, vain viisi! Pitänee aloittaa klassikoilla, jotka ilahduttaa mun elämässä päivittäin: puoliso, perhe, opiskelut, ystävät  ja Jumala. Jos listaa saisi jatkaa, niin mukaan tulisi luonnollisesti myös harrastukset, ruoka, neulominen, Harry Potter ja niin edelleen.


Photography Olympus OM-D E-M10 1.8 45mm, portrait, valokuvaus muotokuva


Millainen olisi sun unelmien koti ja missä kaupungissa ajattelisit sen olevan?
Aah, ihana kysymys! Mä rakastan haaveilla mun unelmien kodista, mutta se tosin vaihtelee vähän kuun asennon mukaan. Joskus se on vanhassa tehdasrakennuksessa sijaitseva loft-asunto, toisinaan taas upea vanha puutalo ja aika usein myös iso hirsitalo järven rannalla. Tällä hetkellä voiton vie varmaankin tuo moderni iso hirsitalo jossain kukkulalla järven rannalla ihanin maisemin.
Ongelma vaan on se, että tuollaisia harvoin saa minkään kaupungin keskustaan pykättyä. Musta on tullut niin mukavuudenhaluinen nyt kun on asunut jo sen verran keskustassa, että en tiedä, olisinko valmis muuttamaan alueelle, jossa aina tarvitsisi autoa ja kauppareissu olisi puoli tuntia suuntaansa.
Tällä hetkellä toivoisin saavani tulevaisuudessa asua joko Kuopiossa tai Lappeenrannassa.

Voisitko kuvitella asuvasi ulkomailla?
Voisin ja toivottavasti joskus päädynkin! Ollaan Tommin kanssa haaveiltu Sveitsistä, joten se jää nähtäväksi. Sen lisäksi haluaisin mennä muutamaksi vuodeksi Afrikkaan tekemään lääkärintyötä jossain vaiheessa!

Millaisena kuvittelet elämäsi kymmenen vuoden päästä?
Kuvitelmani ovat usein aika korkealentoisia, mutta toivon, että kymmenen vuoden päästä olemme käyneet Tommin kanssa maailmanympärysmatkan, jonka jälkeen tuntuu ehkä ihan hyvältä asettua aloilleen. Olemme erikoistumisen keskivaiheilla Lappeenrannassa tai Kuopiossa ja meillä on toivottavasti jo ainakin yksi lapsi, mieluiten kaksi. Toivon, että suunnitelmissamme on nyt se Afrikan matka tai sitten se projekti on jo takana päin. Haluaisin tehdä päivystysluontoista työtä niin, että saisin viikon työtunnit jo muutamassa päivässä, jolloin loput ajasta pyhittäisin perheelle ja harrastuksille. Ehkä jopa ystäville ;)
Eniten toivon, että olisin tyytyväinen tekemiini valintoihin ja olisin yhtä kokeilunhaluinen ja spontaani kuin nytkin.


Photography Olympus OM-D E-M10 1.8 45mm, portrait, valokuvaus muotokuva


Mikä on tärkein asia, jonka olet oppinut elämässäsi?
Nauti elämästä. Jos pyrkii näkemään ikävän ja kiireen keskellä hyviä juttuja, on päivä luultavasti jo heti parempi. Jos on valmis tekemään töitä unelmiensa eteen, niitä pääsee luultavammin toteuttamaan. Elämä on oikeasti hauska seikkailu, joka kutsuu kokemaan ja näkemään!

Millaista on asua Kuopiossa ja missä päin ovat ns. parhaat alueet asua lääkisopiskelijana Kuopiossa?
Kuopio on paras paikka! Rakastan sitä, kun matkat ovat lyhyet joka suuntaan, asumiskustannukset verrattain edulliset ja luonto on aina lähellä. No, kuten varmaan joka kaupungissa, keskusta vetää luonnollisesti porukkaa puoleensa. Keskustassa opiskelijalle kivoja juttuja ovat lyhyet matkat menomestoille, helppo päästä kaikkialle ja kavereita asuu paljon lähellä. Keskustassa tietysti hinnat ovat muita alueita korkeammat, mutta ei mitään mahdottomia silti!
Niirala on hyvin suosittu opiskelijoiden keskuudessa, sillä se on lähellä sekä keskustaa että yliopistoa ja siellä on paljon opiskelija-asuntoja. Hinnat ovat jokusen taalan halvempia kuin keskustassa.
Puijonlaakso vetää puoleensa aktiivisia lääkisopiskelijoita, sillä siellä on upeat urheilumaastot sekä vain yksi alamäki KYSille. Iltapäivällä mäki tosi luonnollisesti muuttuu ylämäeksi, joka joitain tietty karkottaa. Puijonlaaksossa on myös paljon opiskelija-asuntoja ja se on rauhallista, luonnonläheistä aluetta.
Itse olen asunut koko Kuopio-aikani keskustassa ja olen viihtynyt todella hyvin! En kyllä vaihtaisi pois

2 kommenttia :

  1. Puijonlaakson mäki mainittu! Itse käytän sitä päivittäisenä luonteenlujuus-testinä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, totta! Sitä se kyllä on, itsestä ei olisi moiseen :D

      Poista