Vai opinko?

2016/06/21
Mua masentaa ja vituttaa tällä hetkellä ihan suunnattomasti. Tai no, ei enää akuutisti niin pahasti, mutta aina kun päätyy asiaa miettimään, niin kyllä. Hehkutin joku aika sitten sitä, kuinka vihdoin olin saanut itseäni niskasta kiinni ja opetellut opiskelemaan jälleen. Kovan työn jälkeen koitti tentti toukokuun lopussa ja olin tentin jälkeen ihan fiiliksissä, olin osannut ja hyvin! Olin vastannut kaikkiin kysymyksiin jotain ja suurimpaan osaan pitkästi ja asiaa. Viheltelin loman alettua ja myhäilin kavereilleni tentin menneen aikas hyvin. 


Palkinnoksi tästä liiallisesta itsevarmuudesta eilen (viime torstaina) suorituksiini tipahti Systemaattinen farmakologia ja toksikologia 2/5. En voinut uskoa silmiäni,  näin hyvin meni se tentti, jonka oli tarkoitus olla todistukseni osaamisen kartuttamisesta. Ei jumis. 
Ihmiskontaktini lohduttivat sen olevan vain yksi tentti ja tärkeämpää on se, että tiedän osaavani. Sitä kuuluisaa elämäähän varten tässä kyllä opiskellaan, mutta sapettaahan se! 
Aion kyllä taistella tämän tentin puolesta, menen ensimmäistä kertaa ikinä tarkistamaan tentin ja voin vaan toivoa, että heiltä on jäänyt tehtävä tai parikin laskuista pois. 
Ärsyynnyksestä huolimatta nyt on aika pyyhkiä se pois mielestä, kun huomenna juhlitaan Tommin paappaa! Ps. Eka työviikko sai arvoisensa päätöksen, kun nappasin jostain mukaani ärhäkän silmätulehduksen 

Pps. Tämä oli tarkoitus julkaista jo perjantaina, mutta jsotain syystä julkaisu oli epäonnistunut enkä tajunnut vkolopun aikana käydä bloggeria katsomassa

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti