Kuinka opiskelusta hauskaa vielä viimemetreillä?

2016/04/18
Tänään sain ystävältäni niin hyvän vinkin, etten ole pitkään aikaan opiskelusta samalla tavalla innostunut! Tietysti mieleeni tuli heti, että pitää päästä jakamaan se teidän kanssa. Minulta onkin kysytty, että mitä tehdä ne muutamat viimeiset viikot ennen pääsykoetta. 
Tällä hetkellä nelosella opiskeleva ystäväni oli tehnyt kolmosvuonna nimittäin Älypäähän oman visan! Siis toivottavasti tämä on edes jollekin uusi juttu, muuten hiukka nolottaa tulla hehkuttamaan tätä vuosisadan keksintönä. 
Älypäähän voi siis keksiä omat kysymykset ja sitä voi pelata monivalintapelinä. Tällä tavoin voi laittaa vaikkapa vanhoja pääsykoekysymyksiä tai muita nippelinäppeliasioita hauskasti opiskeltavaan muotoon! Itse tulen takuulla käyttämään tätä hyväksi tällä hetkellä pyörivän farmakologian opiskelussa, toimii varmaan kivasti kertauksena. Pitää vaan muistaa tehdä tarpeeksi vaikeita kysymyksiä, niin ei tule huijanneeksi itseään! Uskoisin, että toimisi aika hyvin esimerkiksi juuri vanhojen monivalintojen kanssa pääsykoekertaamisessa näin viime hetkellä. 
Galenoksen sisällöstä löytyy jo oma visansa eli jos ei jaksa omia kysymyksiä vääntää, niin sieltäkin varmasti löytyy hyödyllisiä kysymyksiä. Tietysti parhaiten oppii, kun laatii kysymykset ja joutuu itse miettimään, mikä on olennaista ja mitkä ovat oikeat vastaukset. Eli tämä toimii vähän niin kuin Flashcardien tapaan, mutta omaan korvaan ainakin kuulostaa hauskemmalta. Tai voitte kavereiden kanssa tehdä kukin omanne ja tehdä toistenne valitsemia kysymyksiä, niin tulee asiat hiukan eri kuvakulmasta.
Näin teet oman visasi!
Vaihe 1. Mene kohtaan Yhteisövisat ja klikkaa Tee oma visa! -kohtaa

Vaihe 2. Keksi vetävä nimi ja kuvaus visallesi


Vaihe 3. Keksi kysymykset!


No joooo, en nyt tiedä, oliko tämä niin rakettitiedettä, että ihan tällaiset vaihe vaiheelta -ohjeet tarvittiin, mutta halusin kuvia postaukseeni, heh. 
Kertokaa, onko tästä mitään iloa, jos olette kokeilleet tai kun olette kokeilleet!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti