BLOGI MUUTTAA

2018/04/03
Haikein, mutta innostunein fiiliksin olen päättänyt siirtää blogini Rantapallon puolelle. Haluan jatkaa blogin elämää enemmän reissupainotteisena ja koen, että uusi alku tälle uudelle suunnalle on paikallaan. Blogin osoitteen muuttuessa vaihtui myös instatilini käyttäjänimi sekä blogin nimi. Tästä lähtien seikkailuitani pääsee siis seuraamaan instassa, kun ottaa @kotirantaan seurantaan. Blogin nimi muuttui enemmän kuvaamaan nykyistä ja tulevaa sisältöään ja kantaa ylpeänä uutta otsikkoaan Kotiranta Kiikareissa. Tämä monimerkityksellinen nimi kuvaa niin epätoivoista kotirantani etsintää kuin myös kirjoittaja Kotirantaa puikoissa (kiikareissa). 

Lääkisjuttuja tulee yhä tipahtelemaan reissupostausten väliin, mutta monesta syystä ne jutut jäävät nyt vähemmälle. Tulevan ammattini myötä on aika jättää kaikista henkilökohtaisimmat ja töitä koskevimmat postaukset historiaan. Tule toki kirjoittamaan opinnoista yleisesti sekä tulevaisuudenhaaveista ja -suunnitelmista. Lääkiksen tiimoilta ja siihen liittyvät reissut, kuten toukokuinen Tansanian matka, tulevat näkymään vahvasti niin blogin kuin instagraminkin puolella. Toivottavasti monet teistä löytävät tiensä uuden osoitteen puolelle ja haluan kiittää teitä kaikkia, jotka ovat vuosien ajan tätä blogia seuranneet ja kommentoineet. Teidän takia olen tätä blogia tehnyt, kirjoittanut ja kuvannut, ja olen ollut niin kiitollinen kaikesta ihanasta palautteesta, jota teiltä on tullut.

Uusi blogi löytyy osoitteesta www.rantapallo.fi/kotiranta ja sieltä löydät myös kaikki vanhat postaukset! Otan palautetta mielellään vastaan niin uudesta blogista, nimestä, ulkoasusta kuin koko ideastakin.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti