Ehkä hauskin kuvasarja, minkä oon ikinä nähnyt

2017/01/18
Mun suositukset koki aikamoisen inflaation reissussa, kun ilmeisesti viljelin kehujani vähän turhan tiiviisti. Joten tällä hetkellä ollaan ajauduttu tilanteeseen, että saan vihjaavan katseen aina, kun olen ilahtumassa, innostumassa tai kehumassa mitä tahansa. Noh, tämä kuvasarja on kuitenkin mielestäni suhteellisen viihdyttävä, vaikka isin rajaustaidoissa tai näkökyvyssä olisikin ehkä vähän parantamisen varaa ;)


Tässä kuvasarjassa ollaan Aruhacasin rommitehtaalla ja maksettu 5 euroa ekstraa siitä, että päästään kokeilemaan paikan hienointa 30-vuotiasta rommia. Siinä missä Tommi ja isi selkeästi nauttivat kohtaamisesta, meikäläisen vastaanotto oli vähän erilainen. Totuuden nimissä on sanottava, että olin jo kertaalleen maistanut tätä herkkusimaa, jonka jälkeen läheisissäni heräsi pakottava tarve saada tapahtuma kameralle. Tästä syystä ilmeeni alussa on niin innokas.


Jipii, vihdoin löyty meikälle sopivaa juotavaa! Tosin prosentteja ois voinu olla vähän vähemmän kuin 17%, se alkoholin maku vähän pilasi tuota hyvää toffeeta. Silti tuo pullo päätyi kyllä kassan kautta kotiin. Mites muiden makuhermot? Joko ne on tottuneet tällaisiin aikuisten juomiin?

2 kommenttia :

  1. Kiva että jätit kommentin blogiini, löysin tänne sitä kautta ja luin heti monta postausta läpi! Jään ehdottomasti seurailemaan! Hahah ja "herrojen juomat" jää kyllä multakin väliin, pysyn viinissä ja G&T:ssä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, huippua kuulla! Loistavaa, että löytyy muitakin, ei oo tästä tytöstä vielä tonne isojen poikien leikkeihin :D Eipä siitä vielä tosin ole mitään vahinkoakaan tullut ;)

      Poista