9. LUUKKU: Kuka on Anni?

2016/12/10
9.12 on meikäläisen juhlapäivä ja samalla nimipäiväänsä viettävät myös monet muut mahtavat Annat, Annet, Annit, Anut, Annut, Annelit, Annikat, Annikkit ja Annukkat. Onnea meille kaikille! Nimipäivä on hassu juttu ja erityisen hauskaa sitä on selittää ulkomaalaisille kanssakulkijoille, jotka eivät juhli nimipäiviä. Kokeilkaapa joskus! "Yeah, I get cake and a small present, because we celebrate the name that my parents gave me. My relatives send congratulation messages and grandparents come for a visit. It's like a mini birthday in honor of my name, almost everyone has that in Finland".  Oletteko kokeilleet? Kyllä vaan huuli pyöristyy.

No, tänä vuonna en saanut kakkua, kun en ollut kotona tätä iloista perhejuhlaa viettämässä, mutta sain minä kuitenkin suklaalevyn ja pienen lahjan täältäkin. Ja äiti on ahdistellut lahjatoiveen kanssa whatsappissa ja puhelimitse. 


On onni olla Anni ja vaikkei nimi miestä pahenna ellei mies nimeä, niin olen ihan Anni! Olen monesti huomannut, että monet Annit ovat kaltaisiani enkä keksi mitään nimeä, joka sopisi minulle paremmin. Nimipäivieni kunniaksi kerron itsestäni tärkeitä asioita, jotka tekevät minusta minut.

1. Olen lyhytvihainen. En osaa olla pitkävihainen, vaikka yrittäisinkin. Loukkaantuessani saatan juuttua yhteen pikkujuttuun niin paljon, että jään vaan jankkaamaan sitä. Yleensä hetken keskustelulla ja maanittelulla pääsen kuitenkin asiasta yli.

2. Kun en ole ollut sosiaalinen hetkeen, saatan muistaa, etten olekaan niin puhelias kuin kaikki luulevat. Tai että olen lähinnä kiusallisen hiljainen ja varovainen. 

3. Kiusallisuudestani huolimatta tai juuri sen takia saatan ajautua kysymään ihmisiltä heti ensitapaamisessa henkilökohtaisia kysymyksiä. Saatan myös kertoa uusille tuttavuuksille asioita itsestäni, jotka saavat ystäväni myhäilemään ja naureskelemaan partoihinsa.

4. Seuraan instassa lähinnä koira- ja sisustustilejä.

5. Tänä vuonna olen kärsinyt oudon paljon pimeästä vuodenajasta. Aikaisemmin ihmettelin, että mikäs valituksen aihe se on joka vuosi, mutta tänä vuonna ahdistaa, kun menen pimeällä kouluun ja tulen pimeällä kotiin. Ei valoa missään vaiheessa.

6. Rakastan kynttilöitä, mutta en jaksa ikinä polttaa niitä enkä todella ikinä osta niitä.

7. Olen spontaani ja rakastan uusien asioiden kokeilua. Lähdin Alpeille laskemaan seitsemän vuoden laskutauon jälkeen. Sitä ennenkin lasketteluharrastukseni oli koostunut lähinnä muutamasta vuosittaisesta Talman (5500cm) reissusta.

8. Uskon ikuiseen rakkauteen ja siihen, että meidän liittomme on siinä 50 prosentissa, joka kestää.

9. Haluaisin parantaa maailman, mutta kaikki paha maailmassa saa minut vaan sulkeutumaan omaan elämääni ja olemaan miettimättä sitä.

10. Olen onnellinen.


Kiitos kaikille teille, jotka olette jaksaneet seurata joulukalenteriani ja blogiani pienistä mokista ja epäjohdonmukaisuuksista huolimatta! Olen todella kiitollinen kaikista kannustavista kommenteista, ne piristävät aina päivääni. Olen niin onnellinen, jos voin antaa tukea, neuvoja tai motivaatiota teille lähteä tavoittelemaan unelmianne. Ihanaa ja rauhallista joulunodotusta! Muistakaa aina olla oma itsenne ♥


2 kommenttia :

  1. Toi lyhytvihasuus on niin mua!!:D ja toi, että aika vähällä oon taas normaali, yleensä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo tiiän tunteen :D Osaan kyllä olla tosi vihanen ja tulta ja tappuraa, mutta eihän sitä nyt jaksa kovin kauaa ;)

      Poista