Pääsykoeblogeja motivaation tueksi

2016/11/20
Jahas, viikonlopun sana taitaakin olla motivaatio. Pari viikkoa sitten pyysin lukijoita linkittämään omia pääsykoeblogejaan, kun niiden osoitteita on minulta pyydetty. En sitten osannut hirveästi vinkkejä antaa, miten niitä kannattaisi lähteä metsästämään. Itse osaan tasan laittaa Googleen hakusanoiksi 'lääkis pääsykoe blogi' ja tähän uskon monen muunkin pystyvän.
Onnekseni kaksi bloggajaa kävivät linkittämässä omat pääsykoebloginsa, joten nyt on tarjota teille pääsykoelukujen kanssa painiville sekä motivaatiota että vertaistukea! Jos nämä eivät vielä kuulu lukulistallenne, niin ehdottomasti ne nyt lisäykseen. Ennen kuin homma menee taas jaaritteluksi, tässä nämä ihanat pääsykoeblogit!


Blogin kirjoittaja on omien sanojensa mukaan 19-vuotias nuori naisenalku, joka kirjoittaa pyrkimyksistään Turun lääkikseen 2017. Blogista löytyy juttuja jo viime vuoden hakukerrasta sekä nyt 2017 koittavasta pääsykokeesta. Itse pidin erityisesti postauksessa, jossa pohdittiin viime kerralla mönkään menneitä juttuja, varmasti hyödyllistä kaikille hakijoille! Isot ja laadukkaat kuvat kruunaavat kokonaisuuden. Hopi hopi, lukulistalle siis tämä. 

study opiskelu, valokuvaus lääkis pääsykoe 2017


Rovaniemeläinen nuori nainen haaveilee lääkisopinnoista. Blogista löytyy laajasti pääsykoeluvuista sekä elämästä ylipäätänsä. Upeita kuvia täynnä oleva blogi jakaa reseptejä, kertoo tavoitteista ja onnistumisista sekä tarjoaa varmaa inspiraatiota ja vertaistukea muille hakijoille. Ehdoton tärppi luettavaksi! Kauniit kuvat myös innostavat selailemaan ihan vaan niitä. Blogi haltuun siis!

study opiskelu, valokuvaus lääkis pääsykoe 2017

Olipa ihana päästä hetkeksi tuohon pääsykoetunnelmaan, siinä oli sellaista jännitystä ja tulevaisuuden kutkutusta! Toisaalta olen kyllä ihan onnellinen, että ei tarvitse enää stressata opiskelujuttuja, vaan saa keskittyä ihan siihen real dealiin. Jos tänne eksyy vielä pääsykoeblogien kirjoittajia, niin mielelläni jaan näitä kyllä lisää, joten linkkiä sitten kehiin vaan!

4 kommenttia :

 1. Sulla on hirmu kiva ja tosi laadukas blogi, lukemisesta tulee hyvä fiilis :)

  Tässä muutama viikko sitten vanha unelma lääkiksestä heräsi henkiin, ja ihmeellisen nopeasti syntyi päätös että miksei sitä yrittäisi, vaikka satavarma ei tulevaisuudestaan olekaan. Kirjottelen mun blogiin pääsykokeeseen valmistumisesta, mutta enemmän kaikesta muusta arjesta. Puhdas pääsykoeblogi se ei ole eikä sellaiseksi muutu, vaan lääkispohdinta löytyy rivien välistä. Kyseessä on siis ensimmäinen hakukerta, Helsinkiin ja lukemisen ohessa opiskelen ensimmäistä vuotta Aalto-yliopistossa.

  http://heinainenmaailma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Upeaa, juuri noin! Siis aina kannattaa yrittää, ja kun lähtee yrittämään, niin laittaa sitten peliin niin paljon kun pystyy. Näin ei jää harmittamaan oma yritys, kävi kuten kävi. Kivaa, käyn katsomassa blogisi! Toivottavasti löytyisi lisää pääsykoeblogeja, niin voisin tehdä toisen tällaisen, näistä saa moni varmasti paljon irti :)
   Opiskelupaikka toisessa paikassa voi tietysti viedä vähän motivaatiota siltä prokkikselta, kun on jo jotain tuttua ja turvallista, mutta kannustan silti tekemään kunnolla töitä omien unelmien eteen. Lähde tekemään sitä, mitä oikeasti haluat tulevaisuudeltasi :) Aina ei voi tietysti tietää, mutta elämä on pitkä ja siinä voi mutkitella! Tsemppiä lukuihin hirmusesti :)

   Poista
 2. Kiitos ihanista kehuista! Ja löysinpän itsellenikin uuden blogin luettavaksi, vaikka luulin kahlanneeni kaikki jo läpi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sinulla kyllä niin kiva blogi, että olisi varmasti ansainnut enemmätkin kehut! :) Noniin, huippujuttu :D Itsekin tuntui, kun hain, että kaikki olen nähnyt ja lukenut ja sittemmin on löytynyt niin monia uusia!

   Poista