Keltaisesta violetiksi - story of my hair

2016/11/08
Olen kirjoittanut niin paljon syvällistä tekstiä viime aikoina, että teki mieli pitää väliviikko moisesta touhusta. Kiitos kaikille kauniista sanoistanne ja mielenkiintoisista kommenteistanne viimekirjoituksiin, ne tuovat paljon iloa päiviini! Tällä viikolla on vuorossa pinnallista hömppää tukka- ja asupostauksen muodossa, toivottavasti viihdytte myös niiden parissa.

pastelhair lavenderhair hairstyle 2016 hiukset pastellihiukset


Yritän kasvattaa omaa väriä päähän, raukkaparka tukkani kun on joutunut kärsimään värjäämisen rasitteista jo kymmenisen vuotta. Tällä projektilla vain on sellainen haittapuoli kuin keltainen reuhka latvana. En sitä aktiivisesti mieti tai murehdi, mutta aina peiliin vilkaistessa tai selfieitä ottaessa se pistää silmään kuin heinäkasa. Ihan vaan blogimaailmaa selaillessani päädyin MouMou-blogiin, josta bongasin täydellisen ratkaisun kellastuneille hiuksilleni, hoitoainesävyte! 
Olin haaveillut upean kylmänsävyisestä liilasta, mutta ajatuskin jo siitä sai kaksihaaraiseni aukeamaan entisestään, joten olin jättänyt haaveilun muille. Nyt minulle kuitenkin tarjottiin täydellistä vaihtoehtoa keltaisen pehkoni taltuttamiseen ja minähän tarrasin ideaan. Olen vähän sellainen, että kun jotain päähäni saan, niin se pitää toteuttaa heti, mieluiten samalla sekunnilla. 
Lähdin siis keskustaan ihan muiden asioiden varjolla, mutta päädyinkin Hairlekiiniin fantasioimaan upeasta pastellitukasta. Avulias myyjä huomasi eksyneen katseeni ja johdatti minut ystävällisesti haikailemieni purkkien eteen. Kaipaamani viileä pastelliliila oli tietysti päässyt loppumaan, mutta myyjä tarjosi toista, riittoisampaa, vaihtoehtoa. Näimpä lykkäsin Sokoksen kassiini KC Professionalin Color Maskin hopeaisen hoitoaineen sekä tiukan violetin hoitosävytteen. 
Kotiin päästyäni salille lähtöön oli armolliset 40 minuuttia, joten ihan ruhtinaallisesti aikaa koittaa maskia heti. Varovaisena sieluna tein ensimmäisen mikstuuran aivan liian laihaksi, joten lopputuloksena oli hiusteni hento kallistuminen vaaleanpunaiseksi aivan vaaleimmista kohdista. Kello ei kuitenkaan antanut armoa, joten uusintakierros sai odottaa salilta pääsyä. 
Törkin purkin sisältöjä uudestaan valitsemaani muoviastiaan, sekoitin hyvin ja toivoin parasta. Kävin suihkussa, kuivasin tukan pyyhekuivaksi ja annoin mennä. 20 minuuttia annoin tuotteen imeytyä kuivaakin kuivempaan pöheikköön ja sitten tökötti suihkun alla pois. Kuivaus ja voila! Lopputulos oli aivan täydellinen, olen ihaillut sitä niin kovin. Parin pesun jälkeen väri on muuttunut vaaleanpunaiseksi, mutta silti yhä ihanan hattaraiseksi. Annan nyt olla tämän tukan jonkun muutaman pesun ajan ja sitten katsotaan, minkä värisen väripurkin kotiutan seuraavaksi....
pastelhair lavenderhair hairstyle 2016 hiukset pastellihiukset KC Professional Color mask

pastelhair lavenderhair hairstyle 2016 hiukset pastellihiukset

pastelhair lavenderhair hairstyle 2016 hiukset pastellihiukset


pastelhair lavenderhair hairstyle 2016 hiukset pastellihiukset

pastelhair lavenderhair hairstyle 2016 hiukset pastellihiukset

pastelhair lavenderhair hairstyle 2016 hiukset pastellihiukset

pastelhair lavenderhair hairstyle 2016 hiukset pastellihiukset


pastelhair lavenderhair hairstyle 2016 hiukset pastellihiukset

Mitäs ootte mieltä tällaisesta tyylinmuutoksesta? Ja muistuttelisin vielä noista eri some-kanavoista, löytyy kaikki joko tuolta yläpalkista tai sitten siitä vetolaatikosta ^4 kommenttia :

 1. toi colormask on ihan törkeen hyvä! Tosi hyvään lopputulokseen oot päässyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Ja tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia tukan kanssa ilman että pilaa lopullisesti :D kiitos kaunis!

   Poista
 2. Haaveilin n. 3 vuotta sitten ensimmäistä kertaa vaaleanpunaisesta tukasta. Kampaajani saa onneksi ylensä minut järkiini, mutta samaisen hoitosävytteen kokeilu o käynyt monesti mielessä. Joukkuelaisellani vain sattui käymään niin, ettei vaaleanpunainen meinannut enää millään lähteä tukasta pois :D mulla on myös toi platinum käytössä ja ihan sillä vaan oon saanu latvat aina kivasti kirkkaammaksi ja kavereilta kysymyksiä, että oonko värjänny hiukset :D palloilen justiinsa juurikasvuni kanssa raitojen ja jonkun muun vaihtoehdon välillä, ehkäpä tästä sun kokeilusta inspiroituneena pääsynkin sitten koittamaan joain ton suuntasta vihdoin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huii nyt alko pelottaa :D mulla kyllä niin hyvin tää lähtenyt jo parissa pesussa että ei varmaan kohta mitään jäljellä :) Mutta tosi kiva nöinkin kun ton liilan alta tullut tollanen hopeinen kylmä sävy 👍🏻 Mä kyllä suosittelen tätä ihan täysin rinnoin! Alkuun kantsii varmaan kokeilla noita pastellisävyjä tai sitten miksata just siihen hopeaiseen :) Mulla yhdellä kaverilla oli kyllä kirkkaan pinkkiä latvoissa ja sekin lähti tosi nopeaan. Varmaan riippuu myös hiuksen laadusta ja kunnosta.
   Mä ainakin suosittelen, niin helppo ja turvallinen tapa kokeilla jotain uutta! :)

   Poista