Elokuista Porvoota

2016/08/24
Porvoo kuuluu ehdottomasti perheemme lempikaupunkeihin, siellä tulee käytyä useamman kerran vuodessa. Porvoonjoen rantakatu auringonpaisteessa, sata vuotta vanhat puutalot ja suloiset pikkuputiikit tarjoavat tekemistä sekalaisellekin sakille. 
Tällä kertaa visiittimme painottui rantakadulla nautittuun lounaaseen emmekä ehtineet käydä hypistelemässä kauppojen tarjontaa. Kaunis päivä tarjosi kuitenkin oivallisen kuvausympäristön ja muistikortille tallentui oman pärstän lisäksi myös kauniita maisemia. Oli ihana todella kesäinen päivä ja tietenkin olin verhoutunut kokomustaan pitkään asuun. Olipahan jotain auringon suojaksi! 
Porvoo olisi varmasti yksi potentiaalisista tulevaisuuden kotikaupungeista ellei se sijaitsisi niin etelässä. Minulle on varmaankin tullut joku vastareaktio sieltä pois päästyäni, etten halua mennä lähellekään. Mitä idempänä sen parempi. Kesä Lappeenrannassa oli ihana, ihmiset on niin upeita siellä suunnalla! Ja mitä nyt vanhemmilta kollegoilta kuulin, niin vastaanotto sairaalan puolelta on myös todella hyvä. Itse pääsen sitä testaamaan ensi vuoden puolella, kerron myöhemmin tarkemmin!
Tällä viikolla olen viihdyttänyt etelästä saapunutta ystävääni, nukkunut pitkät päikkärit ja kokenut elämäni siisteimpiä hetkiä kävellessäni (eksyessäni) ympäri sairaalaa uusissa kiiltävissä ruusukultaisissa Birkenstockeissani ja hohtavan valkoisessa takissani. Olemme nähneet oikean potilaan täyden tutkimuksen ja päässeet tekemään toisillemme erilaisia tuki- ja liikuntaelimitön testauksisa. Huomenna homma jatkuu neurologisen statuksen harjoittelulla. On tämä vaan ihmisen parasta aikaa! 
Perjantaina olen sitten siellä Kuopion torilla vastailemassa kysymyksiin Olonkorjuutorilla, tervetuloa kaikki sinne!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti