Mökki on elämä

2016/07/25

Tämän päivän postauksessa pääosassa on meidän kaunis villapoikamme, Urho. Yritin kerätä viikonlopun tunnelmia kuviin, mutta homma osoittautui hankalaksi tai vähintäänkin epäkiinnostavaksi, sillä viikonloppu meni enemmän tai vähemmän sängyssä voimia keräillessä. En ole aikaisemmin tajunnut, kuinka paljon tällaiset täydet työviikot syövätkään miestä. Onneksi kahden viikon päästä pääsee jälleen kuluttamaan koulun penkkiä ja mikä tärkeintä, sairaalan lattioita. Pääsee taas enemmän oman aikansa herraksi. 
Olen niin innoissani koulun alkamisesta, vaikka kaikki pelottelevatkin kolmosen rankkuudella. Toisaalta seurasin puolisoni ja ystävieni matkaa kolmosen läpi koko viime vuoden eikä kukaan heistä vaikuttanut ylirasittuneelta työtaakan alla. Hommat ovat niin mielenkiintoisia ja vihdoinkin päästään oikeasti itse asiaan, että opiskeluun tulee ihan erilainen fiilis. 
Viikonloppuna harjoittelin vanhalla kamerallani kuvausta juuri ennen kuin uusi kamerani saapuu. Olipa hyvä tässä vaiheessa oppia senkin saloja. Ihastuin tuohon sumeaan taustaan, kun vihdoin opin sen saamaan, niin se oli pakko saada joka kuvaan. Taivas oli lauantaina pilvinen vaikka sää olikin lämmin, jolloin kuvauskohteekseeni valikoitui isovilla Urho. Urkki oli vähän hankala kuvattava, koska mustasta turvasta tuikkivia silmiä on vaikea havaita ja Urhosta taisi kameran linssi tuntua ahdistavalta, kun se halusi koko ajan tuijottaa pois päin. No, tulipahan hienoja profiilikuvia. 2 kommenttia :

  1. Kiva postaus ja miten ihania kuvia.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista