Blogin suunta

2016/07/18
Viime viikolla iski jotenkin todella tyhjä olo tän blogin kanssa, enkä tiennyt enää yhtään, miten jatkaa. Mielessä olleet postaukset julkaisin ja mielestäni homma meni sillä tavalla ihan hyvin, mutta blogin suunta on jotenkin hukassa. Tuntuu siltä, ettei mulla ollut enää mitään sanottavaa ja ideat olivat loppuneet ihan yht äkkiä. Siinä ahdistuksen puuskassa en halunnut ajatellakaan koko juttua enkä käynyt viimeisimmän kirjoituksen jälkeen täällä blogin puolella laisinkaan. 
Alunperinhän tarkoitus oli keskittyä lähestulkoon pelkästään koulujuttuihin ja hakemiseen yms, mutta kun on kirjoittanut ja lukenut muiden blogeja, niin tuli sellainen fiilis, että haluaa enemmän jakaa myös ihan niitä arkisia asioita. Tai kokemuksia, reissuja ja kesäpläänejä. Sitä, kuka minä olen. 
Alussa olenkin tietysti pitänyt tätä blogia myös vähän tämmöisenä tietopankkina hakijoille ja hakemista harkitseville, mutta nyt ajan kanssa ovat muut asiat kasvaneet isommiksi tässä rinnalla. Haluan pitää blogin oman näköisenä ja sisällyttää sinne asioita, jotka koen tärkeänä, hauskana tai kiinnostavana. Tai lörpötellä muuten vaan. Mun elämä pyörii aika paljon koulun ympärillä, joten luonnollisesti tulee siitä maailmasta kirjoteltua innokkaasti. Tälläkin hetkellä on ihan semmonen fiilis, että en malttais odottaa, että tulis ryhmäjaot ja pääsis näkemään, kuinka kauhea tämä paljon peloteltu kolmosvuosi oikeasti on (kerron sitten teillekin!). 

Pyydänkin nyt teidän apuanne hyvät lukijat: kertokaa vapautuneesti mielipiteitänne blogini tämänhetkisestä tilasta. Haluan jatkuvasti parantua ja kehittyä, joten kaikennäköiset kehitysehdotukset, plussat ja miinukset ovat hyvin tervetulleita! Postausideoita saa laittaa, sillä tavoitteena on kuitenkin kirjoittaa kiinnostavaa sisältöä. 

imatra vuoksi, koski, valokuvaus, photography, finland nature

11 kommenttia :

 1. En nyt tiedä onko tämä kovin "hyödyllinen" kommentti, mutta itse olen tykännyt viime aikaisista postauksista (no toki liityinkin lukijaksi vasta tässä loppukeväästä :D), kivan monipuolista ja kirjoitat hyvin! Lääkisjutut kiinnostaa hakijana aina, mutta niin myös yleinen löpinä, kuten myös matkapostaukset ynnä muut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on tosi hyödyllistä, ja omasta navasta katsottuna niin ihana kuulla, että olet viihtynyt täällä! Kiitos kommentistasi, on kiva, että hakijat löytävät tänne blogiini, on myös kiva kuulla teidän kuulumisia välillä ja tietää, miten hommat sujuu :)

   Poista
 2. Mä pidän sun blogista just tällaisena! Aloitin seuraamaan sun blogia sen takia, että lääkis kiinnostaa suuresti ja olenkin näillä näkymin hakemassa hampaalle. Pidän erityisesti sun opiskeluun liittyvistä postauksista, mutta on mukavaa seurailla mitä muuta sun elämään kuuluu. On ollut kiva huomata, ettei lääkisläiset (ainakaan kaikki) ole sellaisia "yli-ihmisiä" vaikka usein niin annetaan ymmärtää. :) Lisäksi villakoiraihmisenä suurta plussaa ihanasta Urhosta! Täällä ruudun takana nimittäin vilistää myös musta isovillis sekä aprikoosi kääpiövillis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, oli huippu tuo mitä sanoit yli-ihmisistä! :D Olen yrittänytkin hakea täällä blogissa sellaista tunnelmaa, että hei, teillä kaikilla on mahdollisuus, jotka vaan tarpeeksi sitä haluatte. Tavallisia ihmisiä nyt opiskeluaikana, ennen sitä ja sen jälkeen :) Ai että, onpa ihana että löytyy villaihmisiä! Upeeta, ovat kyllä varmasti hauska parivaljakko <3 Meilläkin ollut kääpiö aikaisemmin, aika paljon rauhallisempi on tämä meidän iso :D Onko teillä eroja koirien luonteissa?

   Poista
  2. Ovat kuin yö ja päivä! Isompi on aina ollut kuin viilipytty, mistään ei hätkähdä eikä riehuminen jaksa kiinnostaa. Tämä kääpiö taas vilistää tuuliviirin lailla "kaikki mulle heti nyt" periaatteella. :)

   Poista
  3. ahahah voi ei :'D kuulostaapa tutulta! onko teidän pienempi kova pitämään ääntä? meillä osattiin itkeä aina kun jotain oli vailla :D

   Poista
  4. Joo itkeminen on kyllä täälläkin hallussa, mutta muuten tuo ei inahdakaan. Haukkumaankin tuo oppi vasta kun puoli vuotta oli mittarissa! :D Mutta saadaan kyllä olla kiitollisia hiljaisista yksilöistä!

   Poista
 3. Ite oon tykänny tästä tälläsenään, etenkin monipuolisista lääkisjutuista, mutta uskon, että muukin löpinä sopii tähän blogiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, alkaa oma kriisi jo hälventyä, kun on saanut näin kivoja ja kannustavia kommentteja! Kiitos siitä :)

   Poista
 4. Lisäsin blogisi kirjanmerkkeihin alun alkaen lääkisjuttujen takia, mutta persoonallinen ote ja hyvin rakennetut postaukset kiinnostavista aiheista ovat pitäneet mukanaan. :)
  En olisi uskonut, mutta sun takia oon alkanut vakavasti harkitsemaan Kuopiota hakukohteena ja kävin kesän alussa pienellä roadtripillä siellä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, kiitos! Olen todella otettu :)
   Hahaa, olen siis onnistunut ainakin jossain tavoitteistani ;) Kuopio Suomen lääkisykköseksi!
   Mitäs tykkäsit maisemista? Kuten varmasti olet huomannut, voin suositella lämpimästi ja lisämotivaationa: meillä alkaa tosi aikaisin klinikka ja päästään heti kolmosella tekemään tosi paljon kaikennäköstä!

   Poista