10 syvintä salaisuuttani

2016/07/07
Koitin miettiä sellaisia faktoja (paljastuksia), joita ei ehkä näy päällepäin tai, jotka eivät blogissa ole niin aktiivisesti esillä. Halusin siis avata omaa sielunmaisemaani sekä tehdä itseäni tutummaksi teille lukijoille. Niin, että tuntuisi, että täällä oikeasti kirjoittaa joku ihminen, jolla on kasvot ja tietynlaiset luonteenpiirteet ja tavat. Otin mukaan sekä niitä omasta mielestäni hauskoja juttuja kuin ehkä yllättäviä ja nolojakin. Syvimmät ja ällöttävimmät räänsyöntifaktat vien kuitenkin mukanani hautaan ja voitte vain arvailla likaisimpia luurankoja kaapissani. Halusin kuvitukseksi valita vain omaa pärstää ja vuorossa onkin kuvia elämäni varrelta aivan suloisen sekaisin ja täysin asiaan liittymättömissä kohdissa.

1) Luulin olevani poikkeuksellisen sporttinen, kunnes aloitin lääkiksessä
Olin ilmeisesti saanut varttua ympäristössä, joissa kilpailijoita ei löytynyt keskiverroille taidoilleni tai sitten olen ollut vain niin immuuni arvostelulle, että en ole sallinut huomata tätä. Näinpä elin kaikki vuodet siinä uskossa, että olenpa taitava pallopeleissä ja jaksanpa juosta pitkälle. Nyt kun opiskelupaikkani pakotti minut ulos kuplastani olen saanut huomata maailmassa piileskelevän ihmisiä, joiden kyvyt ylittävät omani liikunnan maailmassa. Kaiken lisäksi nämä kaikki ovat kollegoitani; mistä näitä pesii.


2) Viihdyn paljon yksin
Olen todella sosiaalinen ja monet kehuvat puheliaaksikin, mutta kaipaan säännöllisesti omaa aikaa, jolloin ei tarvitse viihdyttää muita tai olla erityisen sujuva suustaan. Erityisesti omaa aikaa tarvitsen pidempien ryhmäreissujen jäljiltä


3) En jaksa kesäisinkään sheivata jalkojani kuin parin viikon välein
Tämä ällöttävä käytökseni ei johdu suinkaan harvinaisen hienoista geeneistä, jotka sallisivat säärilleni kasvavan vain vauvanöyhtää, jota ei monen sentin mittaisenakaan erota kauniin maidonvalkeista sääristäni. En vain yksinkertaisesti jaksa poistaa tummaa sänkeä iholtani varsinkaan, kun ei niitä omia jalkoja tule niin paljon tuijoteltua, että se kävisi häiritseväksi. Avopuolison mieliksi ja kun karva alkaa tunkea housujen läpi sutaisen ne kerralla sileiksi

Karvajalat rannalla

4) Uskon kristinuskon Jumalaan, Jeesukseen ja Pyhään Henkeen
Olen uskonut aina ja haluan uskoa vastedeskin aina.


5) Asuttuani kuukauden Imatralla tuntui Kuopio liian isolta kaupungilta
Kauhistelin Kuopion keskustan nelikaistaista Puistokatua keskustassa ja tuntui, että en halua takaisin näin isoon paikkaan. Siellä jonkun aikaa talsittuani ja huomattuani, että etäisyydet ovatkin samat kävelemisen mahdollistavat, paniikkini häipyi ja huomasin taas rakastavani kotikaupunkia hirmuisesti. 

 

6) Kyllästyn rutiineihin todella helposti ja saatan joidenkin mielestä olla kärsimätön luonne
Olen ehkä yrittänyt kieltää asian, mutta viimeistään nyt virka-aikaisissa kokopäivätöissä tämän kyllästymisen huomaa helposti. Myös jonottaminen on tuskaa ja pyrinkin keplottelemaan tilanteista ulos jonottamatta.


7) Olen kotoisin Vantaalta ja asunut siellä ikäni, mutta tunnen oloni kotoisimmaksi maalaismaisemissa, mieluiten järven rannalla
Toivoisin olevani tomera maatalon emäntä, mutta totuus taitaa olla se, että luonteenpiirteistäni taitaa uupua tiettyjä hyveitä, jotka mahdollistaisivat tämän. Olen hyvin mukavuudenhaluinen ja yritän luistaa kotitöistä mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi saatan olla laiska.


8) Toivoisin, että olisi jo syksy ja koulu alkaisi
Syksyn odottaminen tuntuu nyt pitkälti samalta kuin silloin, kun olin aloittamassa yliopistouraani ensimmäistä kertaa. En malttaisi millään olla töissä, vaan palaisin mielelläni kuluttamaan koulun penkkiä ja erityisen innolla odotan luonnollisesti kliinisten opintojen alkua!


9) Kokeilen herkästi uutta ja innostun helposti, mutta jätän asiat usein kesken
Jos nyt ihan oikein käytän keittiöpsykologin taitojani, niin uskoisin tämän linkittyvän kärsimättömyyteni. Siltikin, innostun poikkeuksellisen paljon esimerkiksi uusista lajeista, ideoista ja opiskelujutuista, mutta harmikseni en usein saa pitkäaikaista kipinää. Mutta jos joku on kiinnostunut kirjan aluista, hevostallin perustamisesta, muuttamisesta tai erilaisista lemmikeistä, minulla riittää valtavasti tietoa.


10) Olen hyvin epäsiisti ja äidin mielestä maailman epäkäytännöllisin ihminen 
Yhtälö, josta on vaan pakko tulla hyvä lääkäri. Olen oikea vanhan ajan sottapytty, jolla ei pysy asiat järjestyksessä hyvästä yrityksestäkään huolimatta.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti