Kuopion tulokset on ilmotettu, jaa tarinasi!

2016/06/27
Ihan uskomatonta, että osittain on jo niin ulkona tästä pääsykoekuplasta ettei ole osannut jännätä tuloksia vielä yhtään. Olin odottamassa kiltisti perjantaille, kunnes tänään tauolla ajauduin Älyvuotoon haistelemaan tunnelmia. Siellähän odotti kasa viestejä, joissa juhlittiin Kuopion tuloksia, hieno homma! Haluaisin kuulla teidän hakijoiden kokemuksia, tuntemuksia, kaikenlaisia, mitä vain nyt on mielen päällä. 

Kuopioon hakeneet, tulokset on nyt ilmi, jakakaa tarinoitanne ja fiiliksiänne, olisi huippua kuulla kokemuksistanne ja tunteistanne! Paljon onnea sisäänpäässeille ja tervetuloa maailman ihmeellisimpään paikkaan! Mutta muistakaa myös, että pettymyksistä pääsee yli ja sitten on aika kohottaa pää kohti uusia haasteita. Toivottavasti saan lukea mahdollisimman monen tarinan. 


kuva: http://img2.etsystatic.com/000/0/5868601/il_fullxfull.281804374.jpg

2 kommenttia :

 1. Tänään rohkaistun kommentoimaan toista kertaa ja lähetän suuret kiitokset että pidät blogia, johon keväällä aina epätoivoissaan palasin ja päädyin lopputulemaan että kaikki kirjoihin eristäytyminen on todellakin lopputuloksen arvoista :D
  Syksyllä hypätään uuteen tarinaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, onneksi olkoon kollega! Tunnelmat on nyt varmasti katossa, nauti siitä, sitä kestää noin kuusi vuotta ;) Ihanaa, että blogini on jaksanut auttaa sinua pyrkimyksissäsi :)

   Poista