Kesäsarja: Ilmianna ihana kotikaupunkisi!

2016/06/07
Olen ihminen, jonka on helppo innostua erinäisistä asioista. Itse en näe tässä ominaisuudessa mitään vikaa, mutta läheisteni seurassa olen tainnut ansaita HIMYMin Marhsallin kanssa stamp trampin maineen. Eli innostun niin paljon vähäpätöisistäkin asioista, ettei minun suosituksista ole todellista iloa normaaleille ihmisille. Blogin ja teidän lukijoiden kannalta tämä saattaa kuulostaa hiukan huonolta, mutta koitan täällä suodattaa tekstejäni niin, etten nyt mene ihan jokaista ravintolaa, josta saa bataattiranskalaisia, suosittelemaan. Eivätkä kaikki putiikit, joissa myyjä on joskus hymyillyt minulle, pääse blogin listoille. Mutta silti tällaisia asioita saatan hehkutella ystävilleni ihan ainutlaatuisina juttuina. 
Luonnollisesti kaupungit eivät tee tästä poikkeusta, ja vantaalaislähtöisenä tyttönä on helppo arvostaa kauniita kaupunkeja, joissa luonto ja erityisesti vesi ovat lähellä! Rakastan isoja vesistöjä ja suosin varmaan äidinmaitoni takia järviä. Ollaan nyt viikko asuttu täällä Imatralla, kun sukulaissuhteiden kautta saatiin täältä edullinen kämppä ja ai että! Viime viikko oli vielä niin lämmin ja aurinkoinen, että teki ihan omiaan näille maisemille. Kun pyöräiltiin ekaa kertaa Imatrankoskelle, niin meinas ihan rehellisesti tulla tippa linssiin, kun maisemat oli vaan niin kauniit. Ja täällä on linna hei! Kaikki imatralaiset, menovinkkejä kaivataan! Mitä täällä kannattaa tehdä kesäisin tai ihan yleisesti? Haluan ottaa kaiken ilon irti, kun saan viettää koko kesän täällä!
Se oli ensimmäinen kerta, kun olen käynyt Imatralla, vaikka meidän mökki on vain 100 kilometrin päässä. Olin ihan vihainen vanhemmilleni, että miten he eivät ole aikaisemmin vieneet mua näin hienoon paikkaan!
Tästä kauneudesta inspiroituneena haluaisin löytää lisää kätkettyjä helmiä, joita uskon Suomen olevan pullollaan! Olisi ihana päästä tutustumaan näihin kauniisiin paikkoihin, joten jos tiedät ihanan paikan, joka ansaitsisi saada huomiota, niin jätä viesti kommenttikenttään. 4 kommenttia :

 1. Jos haluaa nähdä todellista maalaismaisemaa, niin suosittelen Karstulaa (pieni kunta Keski-Suomessa). Karstulasta löytyy ihastuttava näkötorni Kirkkovuorelta ja sieltä mahtavat näkymät järvelle. Wanhat Wehkeet matkailualue on myös tutustumisen arvoinen paikka monipuolisin palveluineen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hienolta! Kuopiosta ei edes olisi kovin paha matka sinne, joten täytyypä käydä ihastumassa :) ja näyttää olevan vielä hienoa järvimaisemaa tuo matkakin sinne, ai että!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tästä en ookaan vielä kuullut! Missäs päin se sijaitsee? Lähdetkö oppaaksi? 😌😌

   Poista