Paluu arkeen

2016/05/27
Olemme nyt palanneet Suomen maaperälle ja paluu arkeen alkoi, jos ei nyt rymistellen, mutta pikkuisen starttailun jälkeen. Aion kirjoittaa reissusta ja elämäni yhdestä upeimmasta kokemusta (kts. instagräm) kyllä, mutta vasta ensiviikkoisen tentin jälkeen. Ensi viikolla minä ja farmakologia kohtaamme vuosisadan taistossa. Olen kyllä aikaisempaan verrattuna valmistautunut todeella hyvin, mutta lopputuloksella ei sinänsä ole hirveästi väliä, sillä tämä tyttö pääsee klinikkaan eniveis! Ja ensi syksynä odottaa lääketieteen kandius!
Tulin siis kertomaan, että hyvää on tiedossa ja hyvää kannattaa tunnetusti odottaa. Jakelen vähän reissuvinkkejä Maltalle, ja sitten tietysti paaaaaljon kuvia Maltan poikkeuksellisen mageasta vedenalaisesta elämästä.
    Tässä vähä tasteria tulevasta ;) Minä ja divebuddy 27 metrissä.

2 kommenttia :

 1. Hei, kiva kun pidät vielä blogia! Oon lueskellut sun blogia aloittamisesta asti. Mielenkiintoinen on ja toivottavasti jatkuu vielä kauan! �� Saako sulle laittaa spostilla kysymyksiä lääkishakuun liittyen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Huippua että olet viihtynyt blogini parissa, just tällaiset kommentit antaa lisämotivaatiota tähän hommaan :) kyllä tarkotus on jatkaa hamaan loppuun saakka, ens syksystä lähtien toivottavasti vielä mehukkaimmilla jutuilla ;)
   Ehdottomasti voi laittaa kysymyksiä, vastaan todella mielelläni!

   Poista