Mökkeilyä

2016/05/16
Olen aina rakastanut mökkielämää, sitä huolettomuutta ja vapautta kun saa herätä milloin lystää, tassutella paljain varpain ulos aamupalalle ja päivän aikana puuhastella juttuja, joita tällainen kaupunkilaistyttö pääsee kokemaan vain mökillä ollessaan. Halonhakkuu, saunan sytyttäminen, pihapelit, uimareissut, tuntien saunomiset, veneily, kaikki parhaat jutut, joita ei pääse kotonaan puuhamaan.
Puumalan maisemissa kierreltyänne vannoin jälleen kerran, että minähän muutan isona maalle! Sellaiseen paikkaan, mistä pääsee uimaan ja järvelle, ja jossa voi pihassa pitää hevosia, maastot ovat vieressä ja marjoja löytää omalta tontilta. Sielu vaan lepää noissa maisemissa, missä vihreä kohtaa sinisen ja on tilaa kirmata! Löytyykö lukijoista maaseutufaneja? Kertokaa omat parhaat kokemuksenne mökkeilystä!
Nauttikaahan teki näistä Puumalan tunnelmista kuvien avulla!


 


Aloitin jälleen, noin seitsemättä kertaa, lukemaan lempisarjaani uudestaan, muita faneja? "Always"2 kommenttia :

  1. Minäkin aion aloittaa taas pottereiden lukemisen pääsykokeen jälkeen! Ei osaa pysyä enää kirjoista erossa, mutta onhan tuo huomattavasti mukavampaa luettavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes huippua!! Se on kyllä paras tapa rentoutua minkä tahansa luku-urakan jälkeen ;) ah ihana olla taas siellä maailmassa :D

      Poista