Ihana toukokuu

2016/05/05
Kuten moni muukin, minäkin olen tällä viikolla pyrkinyt maksimoimaan auringon saantini ja ulkoilmassa nauttimisen. Kuopiota on hellinyt poikkeuksellisen upeat kelit, niin kuin ilmeisesti muutakin Suomea. Pari päivää ollaan istuskeltu kavereiden kanssa ulkona, vaihdettu salitreenit juoksulenkkiin ja vihdoin ja viimein saatu karisteltua se talviturkki niskasta. 


Vesi ei todellakaan ollut mitään linnunmaitoa, vaan henki salpautui välittömästi järveen loiskahtaessa, mutta kyllä se fiilis vaan on niin ihana kun on läkähdyspisteeseen saakka ensin painellut menemään pölyisiä asfaltteja ja sitten herättelee kroppaa jollain ihan muulla. Opiskeluakin on harrastettu ja on ollut upea huomata, että kun oikeasti tekee asian eteen jotain, niin kyllä ne asiat vaan tarttuu päähän. Tästä "uudesta ja mullistavasta" metodista sitten vähän myöhemmin. 


Pääsin tänään vielä juhlistamaan meidän puolitoistavuotista taivalta yllätysillalliselle ennen kuin puolisoni lähti yöksi seuraamaan päivystystä KYSille. 


Nyt pääsykokeisiin lukijat, keskittykää laskemaan ja kertaamaan niitä jo osaamianne asioita, että ne tulevat kuin vettä vaan! Uutta ei kannata enää alkaa opettelemaan, sitten jää kaikki puolitiehen. Laskurutiini kultaiseksi ja bilsan nippelit haltuun rautaisella tarmolla, kohta se on ohi. Tämä on minun vinkkini! Tsemppiä hurjasti vielä pariin vikaan viikkoon. Sitten alkaa kovasti ansaittu loma!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti