Perusmaanantai

2016/03/01
Instagramista (annithe) saattoivat jotkut jo huomata, että oma arkeni alkoi normaalia rennommissa meiningeissä. Maanantai-aamu alkoi raivokkaalla pakkaamisella ja suhaamisella ympäri Vantaata veljeni laudan perässä. Lopulta yhytimme sen itä-hakkilalaisesta autotallista ja saatoimme jatkaa matkaamme kohti lopullista määränpäätämme, Messilää. 


Tarkoitus oli viettää piristävä aamupäivä aamumäessä Messilässä, Lahden vieressä, mutta laudan etsintään ja matkaan menikin yllättävän kauan. Niimpä pääsimme rinteeseen vasta yhdentoista pintaan ja loivissa mäissä kylmä iski jo puoli kaksi, joten päätimme pakata kimpsut ja kampsut jo puoli 2. 
Päivä oli siitä huolimatta oikein mukava, sää oli upea ja krossirata oli niin hauska, että viimeiset seitsemän laskua menivät siellä! Insta-kuvan myötä saimme myös kutsun lahtelaiselle kaverilleni kahvittelemaan ja päädyimme sinne odottelemaan junani lähtöä. Luvatun kahvinkaan puuttuminen ei haitannut, kun sai tunnin juoruta kaikessa rauhassa. Näitä arkiviikkoja lisää, 5/5!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti