On niin helppo olla onnellinen

2016/03/22
Auringon paistaessa siniseltä taivaalta on yleensä helppo olla onnellinen. Asetin haasteeksi itselleni keksiä 10 asiaa, joista olen onnellinen tällä hetkellä. Kymmenen kliseistä onnenhetkeä. 
Okei, no keksin vain kahdeksan, ettei tarvinnut alkaa nyhtämällä nyhtää.

1) Urho on lomailemassa Kuopiossa – kodin kumistessa muuten tyhjyyttään, kun avopuoliso toteuttaa unelmiaan Norjan vuoristossa, kaipasin seurakseni jotain muutakin elävää kuin Jukka-palmun. Urho on juuri omiaan tähän, iloinen häntä heilumassa kotiin tullessa, riemun hyppelyt Kallaveen jäällä, tasainen tuhina jalkojen juuressa.

2) Pääsin läpi kliinisen mikrobiologian tentin – rimaa hipoen saavutettu ykkönen tuntuu ainoastaan hyvältä siinä vaiheessa, kun kolmasosa kurssista ei läpäissyt kyseistä tenttiä. Ei olisi kyllä itsenikään kannattanut ihan niin paljoa lotota
3) Järjestämieni bileiden onnistuminen täysin yli odotusten – otin hoitaakseeni vielä yhden viimeisen ison nakin, näin päätin. Vuosikurssimme kerää tällä hetkellä rahaa kandijuhliin ja yksi tapa saada pätäkkää tilille on järjestää kuukausittaiset reivit Puikkarissa. Lähdimme kahden kaverini kanssa touhuamaan järjestelytoimikunnaksi ja ensimmäisten bileiden yleisöryntäys yllätti kaikki. Tervetuloa vaan kaikille muillekin seuraaviin Club Comiin Kuopion Puikkariin to 14.4! 

4) Hankikanto – ensinnäkin olen innoissaan tämän uuden sanan oppimisesta ja toisekseen kaikesta siitä kivasta, jota hankikanto mahdollistaa. Urkin kanssa olemme käyneet monta kertaa päivässä jäällä riehumassa ja voi sitä riemua ison koiran sydämessä, kun saa vapaana ottaa spurttia ympäri omistajaansa. 

5) Ystävät, jotka tietää tasan, millainen tyyppi sä oot – homma kulminoitui erityisesti synttäripäivänäni, kun ystäväni kiikuttivat minulle lahjaksi erilaisia syötäviä. Näitä syötäviä kuitenki yhdisti se tärkein – ne olivat makeita ja kinuskisia. Olin haltioissani, kun erilaiset kinuski- ja toffeeherkut täyttivät kaappini, kuinka ne voivat tietää! Hyvä ystäväni täytti eilen 30 ja ilmeestä päätellen olimme onnistuneet myös löytämään hänelle erityissopivan lahjan.

6) Koti, jonne voi aina mennä – nuorena tämä oli erityisen tärkeää silloin, kun opetteli vielä juomaan, sopivia annoksia kun ei aina tahtonut löytyä. Perheeni hyväksyvästä ilmapiiristä johtuen, aina pystyi soittamaan äidille ja tiesi, että kotiin voi aina mennä. Nykyisin on sydäntälämmittävää huomata, kun perjantaiaamupäivänä ilmoittaa, että nyt tulen yllätysvierailulle, niin se todella ilahduttaa lähipiiriäni.
7) Täydellinen vapaa-ajan laukku – tarvitseeko tätä enempää avatakaan

8) Nurkan takana häämöttävä matkan ihan vaan kahdestaan – tuntematon kohde, kylpylöitä, brunsseja, hotellin aamupala ja täydellinen matkaseura

http://www.inyourpocket.com/budapest

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti