Onnellinen

2016/02/08
Takana on ihana ruuantäyteinen viikonloppu. Äiti oli kylässä ja monen opiskelijan tavoin se oli myös minulle juhlan aikaa. Äidin vierailut avaavat täysin uusia ovia, kun yhtäkkiä voikin käydä ulkona syömässä ja joku tekeet pyykit ja tiskit puolestasi. Itse taannuin viikonlopun aikana autuaaseen avuttomuuden tilaan, josta virkosin kylläkin tänä aamuna suhteellisen nopeasti, kun näin tiskipöydällä odottavat vuoret viimeöisen superbowl-valvojaisten jäljiltä. Perinne on poikaystäväni avopuolisoni (miten virallista?) ja hänen ystäviensä lanseeraama perinne parin vuoden takaa ja minut hyväksyttiin viime vuonna armollisesti mukaan. En ikinä ole päässyt peliin asti, kun nukahdan ihan viimeistään keskiyöllä, mutta siihen asti se on good fun. 
Viikonloppuna öhötimme sohvalla, haimme subista öhötysruokaa, kävimme brunssilla, jonka jälkeen loppupäivänä ei tarvinnut syödä mitään (paitsi yhden pullan), kävimme yhteisvastuukeräyskonsertissa, koiran kanssa jäällä lenkillä, Kuopio-kierroksella ja nepalilaisessa. Kuten huomaatte, en valehdellut ensimmäisessä lauseessa, viikonlopun teemana tosissaan oli ruoka, paljon ja hyvää sellaista. 
Sain pitkästä aikaa myös kunnon kamerani toimimaan, joten viikonloppuna tuli kuvailtua enemmän tai vähemmän kaikkea, lähinnä kuitenkin itseäni ja Urkkia. 
Ensin ollaan niin hienona

isovillakoira mustaJEEE LUNTAAA LAGHBLARGH

satndard poodle isovillakoira Aamukajon
Aamukajon Taistelun Arvoinen aka Urho aka Urkkilörkki


Nyt lähden viettämään hiukan omaa lomaa luonnon ääreen. Lähdemme kaveripiirimme kanssa Rukalle laskettelemaan, hiihtämään ja rentoutumaan ennen parin viikon päästä koittavaa kolmen tentin hirvitysviikkoa. Tänään starttaa auto nro 1, Reggaerekka.

Odottavatko muut vanhempien kyläilyä yhtä innolla? Löytyykö superbowlin katsoneita?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti